Vissza

Fényrendőr a BAH-on

Leírás

A BAH-csomóponti autós felüljáró egyik tartópillérének felületére (csatolt térképen fekete jelzés) a felüljáró aljáról vetítenék egy rendőrt vagy egy ábrát vagy egyéb jelzést, amely felhívja a figyelmet a szabályos haladási irányra, visszafordulási lehetőségre. Ehhez le kell festeni a pillér ezen oldalát, mert jelenleg más kép van rajta. A piros jelzés ideje alatt lenne aktív a vetítés. (Olyan egyszerű fényjelzésre gondolok, mint ami éttermek előtti járdára vetíti a logót.)

Min szeretnél változtatni?

A BAH-csomópont régen a Budaörsi út felé is lehetőséget biztosított visszafordulásra, de jelenleg már nem (csatolt térkép). Sokan ma is gyakran visszafordulnak veszélyeztetve ezzel a gyalogosokat, autósokat. Ha baleset van, egész Dél-Buda lebénul.

Helyszín

BAH-csomópont

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: A javasolt jelzés nem szabványos, balesetveszélyes és figyelemelterelő hatású lehet, ezért nem támogatható.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1655
Kategória
Nyitott Budapest
Helyszín
XI. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Becsült költség
10 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.11.27.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás