Vissza

5 vallás 1 nap

Leírás

A Budapesti Kálvin Téri Református Templom, a Dohány utcai Zsinagóga, a Deák téri evangélikus templom, a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templom és az Istenszülő elhunyta Nagyboldogasszony magyar ortodox székesegyház látogatásának összekapcsolása. Az épületek látogathatóvá tétele, egységes jegyrendszer, egységes marketing, egyedi kulturális élmény. Vagy minden hónap egy adott napján ingyenesen legyen látogatható ez az 5 épület, amely alkalmakra vezetést is lehetne szervezni.

Min szeretnél változtatni?

Európai nagyvárosokban hasonló múlttal és értékekkel bíró egyházi épületek turisztikai kihasználtsága sokkal fejlettebbnek, jobban szervezettnek tűnik, ebben léphetnénk előre.

Helyszín

Kálvin tér - Dohány utca - Deák tér - Március 15. tér - Petőfi tér

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: Az ötlet nem a fővárosi vagy kerületi önkormányzat határkörébe tartozik, emiatt a kiírásnak megfelelően nem valósítható meg a közösségi költségvetés keretein belül.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1653
Kategória
Nyitott Budapest
Helyszín
V. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Becsült költség
44 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.11.27.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás