Vissza

Vasárnapi használtcikk-piacok üzemeltetése a vásárcsarnokokban

Leírás

A piacok vasárnapi napokon tárt kapukkal várhatnák a turistákat, vendégeket, látogatókat. Az újrahasznosítás gondolata ötvöződne az esztétikai értékek őrzésével, a hagyományok tiszteletével. Kulturált körülmények között a város messzi földön híres vonzerejévé válnának a használtcikk piacok. Felzárkóznánk Párizshoz, Amszterdamhoz.

Min szeretnél változtatni?

A megunt, régi tárgyak új gazdára találnának, emlékként is növelnék gyönyörű fővárosunk népszerűségét, és a lakosságban-a vásárlókban elmélyítenék az újrahasználat fontosságát. Igényes arculatot kölcsönöznének Budapestnek, minimális ráfordítással.

Hivatal visszajelzése

Bolhapiac szervezését vasárnapra nem javasoljuk. A szervezés járulékos feladatai, költségei alacsonyabbak lennének olyan napon, amikor a piac nyitva tart, ezért például a szombati nap alkalmasabbnak tűnik. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1643
Kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
5 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.11.24.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás