Vissza

Villámárvizek hasznosítása

Leírás

Nyolc csodálatos budapesti tavunk nagy felülete befogadja a villámárvizek lezúduló vizét. Ha a közeli parkok, fasorok felé vezetnék a többlet csapadékot, sokkal több locsolóvizet kapnának a növények az égi áldásból.

Min szeretnél változtatni?

Az aszályok idején felhasznált drága tisztított vezetékes vizek pótlására jelentene kézenfekvő és olcsó megoldást. A parkok, fasorok virulnának, A beruházás minimális lehetne.

Hivatal visszajelzése

A Főpolgármesteri Hivatal illetékes szakmai főosztálya támogatja az ötletet. Az első ütemben a Mocsárosdűlő vízkormányzási stratégiáját kell megalkotni, majd a nyílt tófelületet kialakítani, amely javíthatná a terület vízgazdálkodását. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1641
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
80 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.11.24.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás