Vissza

3 új Mol Bubi dokkolóállomás Újbudán

Leírás

Legyen Őrmezőn (a Vőfély utca - Menyecske utca által határolt területen) legalább 1 db és Gazdagréten (az Aldi környékén és az uszoda környékén) legalább 2 db új dokkolóállomás a 4-es metró és a Kelenföldi pályaudvar zöld megközelítése, a dél-budai kerékpárút hálózat közösségi kerékpáros közlekedésbe történő bevonása érdekében.

Min szeretnél változtatni?

Jelenleg Őrmező és Gazdagrét lakosai számára nem elérhető a Mol Bubi szolgáltatás, a legközelebbi állomások a Kelenföldi pályaudvar túlsó oldalán üzemelnek.

Helyszín

Őrmező és Gazdagrét

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: A BKK rendelkezik megalapozó tanulmányokkal a MOL Bubi fejlesztésével, szolgáltatási területének növelésével kapcsolatban. A lehetséges bővítések tervezése ezek alapján folyamatosan zajlik, a jelenleg érvényes üzemeltetési szerződés 2025-ig szabja meg ennek kereteit. A BKK a közösségi költségvetéstől függetlenül tervezi 2023-ban új állomások kialakítását a XI. kerületben.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1640
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
XI. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Becsült költség
10 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.11.24.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás