Vissza

Bubi Baby

Leírás

Legyenek egyszerűen kezelhető, rongálásbiztos gyereküléssel felszerelt Bubi kerékpárok a kölcsönző állomásokon. A Mol Bubi applikációban kapjanak külön jelölést ezek a biciklik, hogy a szülők értesülhessenek azok elérhetőségéről. Ezzel a kiegészítővel a családok is bekapcsolhatók a közösségi közlekedés ezen formájába és sok kisgyermekes család részére nyújtana valós közlekedési alternatívát a napi, kis távolságú utazások tekintetében.

Min szeretnél változtatni?

Jelenleg a Mol Bubi kerékpárok használatából kiszorulnak azok, akik kisgyermekkel együtt, biztonságosan szeretnék igénybe venni a szolgáltatást.

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: A MOL Bubi jelenlegi üzemeltetési szerződése 2025-ig hatályos, annak keretein belül ilyen módosításra nincs lehetőség. A BKK figyelemmel kíséri a külföldi tapasztalatokat, és az új üzemeltetési szerződés megkötésekor mérlegeli majd a kérdést.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1637
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Becsült költség
10 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.11.24.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás