Vissza

közlekedési lámpa felszerelése egy balesetveszélyes zebránál

Leírás

Budafokon, a Savoyai Jenő téren, a Káldor Adolf rendelőintézettől a túloldalra vezető zebra a többsávos úttest miatt nagyon balesetveszélyes: közlekedési lámpa felszerelésére lenne ott szükség. A rendelőintézetből nagyon sokan tartanak a szemközti buszmegállóhoz, többek között gyerekkocsival, kisgyerekkel vagy nehezebben mozgó idősek is. Rendszeresen fordul elő, hogy a szélső sávban megállnak a járművek, a 2 másikból viszont teljes sebességgel száguldanak át a zebrán.

Min szeretnél változtatni?

Ha valaki nem áll meg a szélső sávon túl, közben meggyőződni, hogy tovább is tud haladni, esélyes, hogy elütik. Történt ott már halálos baleset is.

Helyszín

Budapest XXII. ker. Savoyai Jenő tér

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1635
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Helyszín
XXII. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
N/A, 2022.11.23.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás