Vissza

Erdei szenzomotoros tornapálya a Népszigeten

Leírás

Egy olyan tornapályát szeretnénk kialakítani a Népszigeten, ami természetes eszközökből állna. Pl.: Kötél felfüggesztve két fa közé, farönkök elásva, amin végig lehet ugrálni, fa hinta..stb. melyek segítenének a gyerekek elmaradt mozgás/idegrendszeri fejlődését a szenzomotoros torna segítségével. Az eszközök a nap 24 órájában rendelkezésre állnának mindenki számára, így mikor nem folyna vezetett fejlesztés, akkor is használatba vehetné bárki az eszközöket. Plusz esetleg egy mosdót, és/vagy egy kis melegedőt, ahol a szülők tudnak várakozni a gyermekekre.

Min szeretnél változtatni?

Viselkedés-, tanulási- és figyelem zavaros vagy nehézséggel küzdők, SNI-s, ADHD-s gyerekek fejlesztésével foglalkoznánk és a Népsziget nemzeti kicsünk rendbetételével, felvirágzásával.

Helyszín

Népsziget

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Támogatjuk az ötletet a mosdó és a fedett tér kialakítása nélkül. Ennek oka, hogy ezek telepítésével együtt a megvalósítás nem férne bele a közösségi költségvetés szabályai szerint egy ötletre fordítható, maximálisan 120 millió forintos költségkeretbe, valamint a javasolt erdei, természetközeli kialakítással is ellentétes lenne. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1633
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Helyszín
IV. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
10 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.11.22.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás