Vissza

Bringás átvezetés!

Leírás

A Pesti úti kerékpárút és a Rákos-patak parti kerékpárút között a Cinkotai út mentén található az egyetlen kapcsolat egy gyalogos-kerékpáros útszakasszal, aminek a végén nincs direkt átkelési lehetőség a kerékpárosoknak a Pesti úti kerékpárútra. A kerékpárral közlekedők ma kénytelenek jobb híján a zebrát használni, ami gyalogos-kerékpáros konfliktusokhoz vezet. Javaslom a meglévő kerékpárutak összekötését kerékpáros átvezetés létrehozásával és a lámpás csomópont átalakításával.

Min szeretnél változtatni?

Biztonságos kerékpáros kapcsolat a két kerékpárút között.

Helyszín

Pesti út - Cinkotai út sarka 47.482499683463914 19.242510471493162

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1626
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
XVII. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
N/A, 2022.11.18.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás