Vissza

A Szövetség utcai járdák felszabadítása

Leírás

A gyalogosok kapják vissza a járdákat eredeti szélességükben, hogy az utcán kényelmesen el tudjon sétálni egymás mellett két, de akár három ember. Szereljék le a semmire se jó, az év 10-11 hónapjában üres, kihasználatlan, csak a helyet foglaló, a járdát indokolatlanul szűkítő, ízléstelen muskátlitartó-oszlopsort, hogy elférjenek a gyalogosok a járdán. Legyen inkább helyettük ritkábban telepített, de élő növényzet, zöldkazetta, ami nem zavarja teljes hosszon a gyalogosközlekedést. Ráadásnak számolják fel végre a Szövetség utca 37-nél a járdát és a forgalmi sávot évek óta blokkoló, sosem elkészülő építkezés közterületet foglaló kerítését.

Min szeretnél változtatni?

A cél a Szövetség utca gyalogosforgalmának megkönnyítése.

Helyszín

Szövetség utca

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: Az ötletet az illetékes kerület nem támogatja, mert az oszlopos virágtartók képviselői előterjesztésre, a lakók kérésére lettek telepítve, ezért elbontásuk nem indokolt. A Szövetség utca 37. szám előtti félsávos közterületfoglalás (építési felvonulási terület) indokoltságának felülvizsgálata a kerületi Hatósági és Ügyfélszolgálati Iroda hatásköre.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1625
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
VII. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Becsült költség
1 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.11.18.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás