Vissza

Gyalogátkelő helység

Leírás

Gyalogátkelő hely létesítése, mely összekötné a Fodros utcát, és az Aradi utcát a Mátyás Király úton keresztül. Tekintettel arra, hogy a Mátyás Király úton jelentős, és folyamatosan növekvő forgalom jellemző az építkezések miatt, kiemelt jelentősége lenne egy gyalogátkelőhely létesítésének. Akár innovatív ötletek is alkalmazhatók lennének, tekintettel arra, hogy rengeteg család ezen az útvonalon viszi be gyalogosan a gyermekét minden nap bölcsödébe, óvodába, vagy iskolába. A környéken vizes játszótér is található, mely szintén sok gyermekes családot vonz nyáron. Jelenleg az úttesten történő átkelés a gyerekekkel vagy hatalmas kerülővel gyalogátkelőhelyen (11-es útnál van a legközelebbi), vagy szabálytalanul, nem gyalogátkelőhelyen történhet, mely kiemelten veszélyes.

Min szeretnél változtatni?

Az érintett szakasz fontos közlekedési útvonal sok bölcsödés, óvodás, és általános iskolás gyermek számára. Jelenleg az úttesten történő átkelés a gyerekekkel vagy hatalmas kerülővel vagy nem gyalogátkelőhelyen történhet.

Helyszín

Mátyás Király út

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1620
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
III. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
300 ezer Ft
Beküldés
N/A, 2022.11.16.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás