Vissza

Kreatív Iskola udvari rekreáció fejlesztése - közösségi tér és friss levegő

Leírás

A Kreatív Iskola Magyarország egész területéről fogad gyermekeket. Az oktatás fókuszában a differenciált képzés áll. Egyénre szabottan fejlesztik a gyermekek kompetenciáját. Náluk szó szerint élmény a tanulás. A szabadon választott Kreatív Műhelyek megszervezése a gyermekek érdeklődési köre alapján történik. A délutáni elfoglaltságok lényege az egyéni érdeklődés, tantárgyon túli felfedező vágy, kíváncsiság kielégítése. A megszervezése főbb témakörök köré szerveződik. Szeretnénk barátságosabbá, egy igazi közösségi térré változtatni az udvart. Fontos eleme az oktatásunknak a mozgás és a rekreáció. Igyekszünk sok időt tölteni a friss levegőn. Szeretnénk 3 db kiülőt elhelyezni. Továbbá játszóteret és sportpályát kialakítani a gyermekek számára. A csatolt képeken is látható, hogy nincsenek fák, bokrok illetve növények az udvaron. Ezeket pótolnánk szülői segítséggel. Az ültetést magunk oldanánk meg, egy közösségépítő program alkalmával.

Min szeretnél változtatni?

Az iskolaudvar gazos és elhanyagolt volt, amikor ide költöztünk 2022. nyarán. Sajnos az épület felújítás minden forrását kimerítette az alapítványnak. Jelenleg sportolásra alkalmatlan a terület. A gyerekek nem tudnak leülni, közösen játszani.

Helyszín

Kreatív Iskola

Feltöltött képek, dokumentumok

Kapcsolódó hivatkozás

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: Az ötlet helyszíne nem fővárosi vagy kerületi tulajdonú, ezért az ötlet a kiírásnak megfelelően a közösségi költségvetésből nem valósítható meg.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1619
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Helyszín
XX. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Becsült költség
3 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.11.16.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás