Vissza

TúraPest - Városi jelvényszerző kirándulások, kicsiknek és nagyoknak

Leírás

A TúraPest jelvényszerző mozgalom / digitális app a budapesti látnivalók gyalogos megismerését tűzte zászlójára. A kb. 8-15 km hosszúságú városi séták egyes városrészek látnivalóit és történelmét hivatottak bemutatni. A programra az alábbi két megoldást javasolnám: 1) A főváros weboldaláról letölthető PDF formátumú, A/4 méretű igazolólapként. Az igazolólapra, a túrákon elhelyezett 1-1 fizikai pecsét lenyomatát szükséges elhelyezni. A túrák nyomvonala GPX formátumban letölthető lenne a weboldalról. 2) Digitális megoldásként, egy GPS alapú helymeghatározást használó alkalmazásként vagy reszponzív weboldalként. A túrákon található látnivalókhoz hangalámondásos/szöveges tájékoztatókat tartalmazna az alkalmazás. Díjazás: 3 túra teljesítése után bronz, 5 túra után ezüst, 7 túra után arany jelvény. Az összes túra teljesítése után platina jelvény. Társulásként, az útvonalakon lévő kávézók, büfék kedvezményeket nyújthatnak a kirándulóknak.

Min szeretnél változtatni?

Zöldebb főváros, közösségi közlekedés népszerűsítése: A körtúrák BKK járatok megállóiból indulnának és érkeznének Sportosabb lakosság Családbarát kiránduló-útvonalak Oktatás a helyi látnivalók történelme kapcsán Attrakció a beutazó látogatók számára

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: A Budapest Brand jelenleg is dolgozik hasonló projekt létrehozásán, így annak megvalósulásáig, a szakmai tapasztalatok levonásáig nem támogatott az ötlet szavazólapra kerülése.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1606
Kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
N/A, 2022.11.13.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás