Vissza

Okos padok-FreeWifi

Leírás

Főváros több pontján lehetne telepíteni napelemmel működő okos padokat, amivel telefont lehetne tölteni vagy ingyenesen lehetne használni wifit. Ezeken a helyeken a fiatalabb generáció is tudna találkozni, összegyűlni. A telepítés helyszíne lehetne pl.: Margit-sziget, Normafa, Pünkösfürdői park, stb. Erről a lehetőségről információs plakátot is ki lehetne helyezni, hogy minél többen tudjanak ennek a lehetőségéről és a használatáról.

Min szeretnél változtatni?

Ingyenes telefon töltés és Wifi használat. Megoldás arra, ha véletlenül valakinek lemerül a telefonja sétálás vagy futás közben, akkor fel tudja tölteni.

Kapcsolódó hivatkozás

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1602
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
50 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.11.13.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás