Vissza

Ne kelljen cipelni

Leírás

A Főváros több pontján számzáras fém szekrényeket lehetne telepíteni olyan helyekre, amik közel van pl.: pályaudvarokhoz, piacokhoz, metró megállókhoz vagy hajléktalan szállókhoz , vagy akár a hajléktalan szállókba is lehetne tenni ezeket a szekrényeket. Így az embereknek nem kellene magukkal cipelniük a dolgaikat, amíg az ügyeiket intézik. Például a hajléktalan emberek nem minden esetben tudják a hajléktalan szállókon ott hagyni a személyes tárgyaikat, amíg elmennek dolgozni, ügyet intézni vagy orvoshoz. De másoknak is megoldás lehet, akik utaznak vagy vásárolni mennek.

Min szeretnél változtatni?

Megoldás lehet a hajléktalan embereknek, hogy amikor pl.: dolgozni mennek ne kelljen folyamatosan magukkal vinniük a személyes tárgyaikat. De mindenki másnak is, akik nem akarnak vásárlás közben máshol vett dolgaikat magukkal cipelniük.

Hivatal visszajelzése

Közterületen tárolók elhelyezése problémás a használat szabályozása, a fenntartás, az ingyenesség kérdései miatt. A hajléktalanszállókra szabadon használható, számzárral ellátott fémszekrények létesítése fontos és régóta fennálló igény, ezért az érintett szakmai főosztályok véleménye alapján az értékmegőrzők kihelyezését a hajléktalanszállókon javasoljuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1601
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
25 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.11.13.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás