Vissza

Közösségi programok rászoruló embereknek

Leírás

Minden embernek legyen lehetősége eljutni egy este színházba és/vagy étterembe vagy kirándulni. Nem régen olvastam a Facebook-on, hogy a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei több átmeneti szállásán élő hajléktalan emberek közösségi programokon vettek részt. Ez adta az ötletet, hogy pályázatot lehetne kiírni a civil, egyházi vagy fővárosi szegénységgel küzdő embereket ellátó szervezeteknek vagy intézményeknek, hogy még több ilyen program valósulhasson meg. Pl.: CSÁO-kból a családok együtt mehessenek el a Bábszínházba, vagy az átmeneti szállás lakói, rászoruló ügyfelei színházba vagy étterembe vacsorázni, vagy az átmeneti szállás dolgozóinak szervezésében a hajléktalan emberek is elmehessenek kirándulni.

Min szeretnél változtatni?

Minél több rászoruló ember részt tudj venni közösségi programokban, el tudjon menni színházba vagy étterembe vagy kirándulni. "...ezek a hétköznapi dolgok nagyon sokat jelenthetnek egy nélkülöző embernek!" (forrás: Facebook BMSZKI)

Kapcsolódó hivatkozás

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1600
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
25 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.11.13.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás