Vissza

Népliget elhanyagoltságának megszüntetése

Leírás

A népliget városunk egyik legnagyobb zöldterülete. Szerintem mindenképpen jó lenne a lakosság számára, ha ezt is úgy kihasználnánk, mint a városligetet. Építhetnének játszótereket, normális mocskaköves lámpás hangulatos utakat, az omladozó házak helyére éttermeket, amikből az önkormányzat is profitálhat, egy nagy dísztavat a közepére, egy méltó "bejáratot", ha van rá pénz talán egy új látványosságot is. Hiszen sosincs késő új kincseket adni fővárosunknak. És ha ezért ki is kell vágni néhány fát, ami igen valószínű. Ültethetnének újakat kompenzációnak például a Rákóczi út mentén. Ott rendkívül rossz a levegő.

Min szeretnél változtatni?

Városunk egyik kighasználatlanab területét tennénk kellemes parkká. Hasonlóvá, mint a városliget. Ezzel a befektetéssel sokkal több bevételt tudnának szerezni, ha okosan csinálják.

Helyszín

Népliget

Hivatal visszajelzése

A Népliget megújulását örömmel támogatjuk. A dísztó kialakítása azonban az egy ötletre fordítható maximális, 120 millió forintos költségkeret jelentős részét elvenné, ezért az ötlet ezen elemét nem javasoljuk megvalósításra. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1593
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
X. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
65 milliárd Ft
Beküldés
N/A, 2022.11.11.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás