Vissza

inspiráló szemétszedés

Leírás

Budapest nagyon szemetes, sajnos. Sokkal több szeméttárolási lehetőségre volna szükség, a környezet tudattoság jegyében. Ha az én kezembe lenne a választás lehetőség, akkor biztosan nem csak a megszokott edényekkel telíteném a várost, hanem a közhangulatot emelő, vidám, inspiráló, motiváló, szemetes edényeket is forgalomba hoznék. A festésüket akár felhívás alapján, a ugyanúgy, mint ezt az ötletelést felajánlanám azok számára akik szívesen tennének a KÖZ-ért. De őszintén nincs is sok lehetőség, kidobni a már félelegessé vált út közbeni szemetünket, mert csak hébe-hóba találni egy-egy kukát,.Semmi szisztéma nincs a kihelyezésekben. Van , hogy a közösségi közlekedési csomópontokon alig van 2 kihelyezés, és az is csak egy oldalon ( utalás pl. Batthyány tér HÉV megálló) de ez sajnos általános. A csatolmányom: sajnos nem rajzolok szépen, (sőt) de az elképzelésem egyértelmű. .

Min szeretnél változtatni?

Mert borzasztó felelőtlenek az emberek, az élet állandó hárításában a szemetüket, is csak úgy maguk után hagyják.. Jó lenne színes szemetesekkel "találkozni, hogy a szemét megszüntetése, egyben hangulatfokozó is lehessen az emberek életében

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: A hibák bejelentésére több lehetőség is nyitva áll, emellett az önkormányzat városképi szempontból nem támogatja a szemetesek feltűnőbbé tételét.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1589
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
N/A, 2022.11.10.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás