Vissza

Vidámpark

Leírás

Szeretnék Magyarországra (azon belül Budapestre) egy megfizethető, széles választékú, felnőtt embereknek való olyan vidámparkot, ami megfizethető és könnyen megközelíthető mindenhonnan (városközpont közelében). (ha lenne hullámvasút, akkor az a Duna mentén menne és gyönyörű kilátással rendelkezne). A megfizethetőség alatt arra gondolok, hogy vagy kéne legyen egy belépődíj (pl: 6.000 Ft) ami által pl:8 kiválasztott helyen tudná az ember felhasználni. Vagy esetleg minden helynek lenne egy megfizethető ára pl:1000 Ft.

Min szeretnél változtatni?

Szerintem magyarországon nincsen nagyobbszabású vidámpark ahova el lehetne menni. Nagyon sok ember az ausztriai vidámparkba utazik el, mert itt ilyenre nincsen lehetőség.

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: Az ötlet tárgya nem közfeladat, megvalósítása, fenntartása gazdasági vállalkozás formájában képzelhető el. A közösségi költségvetésből nem lehet gazdasági vállalkozásokat létrehozni vagy támogatni. Továbbá a javasolt beruházás költségvetése és a létesítmény fenntartása olyan nagyságrend, amelyre az egy projektre fordítható 120 millió forintos költségkeret nem lenne elegendő.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1585
Kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
N/A, 2022.11.09.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás