Vissza

Köztéri nyilvános WC-k elhelyezése Budapesten

Leírás

A köztéri, nyilvános WC-k fájdalmas hiánya kritikus állapotokat tud okozni városszerte. Ettől a város élhetőbb, zöldebb lenne mind a városi lakosoknak, mind a városban dolgozóknak, mind a turistáknak. A jelenlegi helyzet tarthatatlan és megalázó mindenkinek, aki Budapesten él, dolgozik vagy átutazik. Évtizedes hiányosság pótlása lehetne.

Min szeretnél változtatni?

Az egyik legelemibb problémát lehetne ezzel kiküszöbölni. Mindazonáltal munkahelyeket teremt (átmenetieket és állandókat), jelentősen javítaná a város megítélését és az itt élők, dolgozók és ide utazók komfortérzetét.

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.

Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1579
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazáson nyert, megvalósítás alatt áll
Beküldés
N/A, 2022.11.08.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás