Vissza

Magas színvonalú kétnyelvű óvoda, amely a magánóvodák minőségét követi

Leírás

Az állami óvodában a tevékenységek legalább 80%-a az idegen nyelven zajlana, az épület teljesen felszerelt lenne fejlett technológiával, és a személyzet készen állna arra, hogy mindent a tanulók igényeihez igazítson. Sok szülő hatalmas összegeket fizet a magánóvodáknak, hogy gyermekeik elsajátítsák a népszerű idegen nyelveket (különösen az angolt, mivel ez a lingua franca/közvetítőnyelv). Mai világunkban legalább két nyelvet kell készségszinten elsajátítani. Ellenkező esetben nem lesznek lehetőségeik a munkában, az oktatásban vagy egyszerűen az életben (ez különösen igaz a kisebbségek esetében).

Min szeretnél változtatni?

Budapesten alig van minőségi állami óvoda. Azok a szülők, akik ilyen óvodát szeretnének, végül magánintézményekre fizetnek. Azok, akik nem engedhetik meg maguknak az ilyen óvodákat, szinte lehetetlennek találják az idegen nyelvek elsajátítását.

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: Az ötlet a közösségi költségvetés egy ötletre fordítható maximális, 120 millió Ft-os költségkeretéből nem valósítható meg.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1569
Kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
N/A, 2022.11.05.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás