Vissza

Görkorcsolya, gördeszka, roller, biciklis park vagy fedett pálya.

Leírás

Görkorcsolya, gördeszka, roller, biciklis park vagy fedett pálya. Van néhány kisebb pálya, sokszor siralmas, balesetveszélyes állapotban pl. a Városligetben de a Görzenál megszűnése és kocsmává átépítése óta nincs egy olyan hely, ahol autómentes környezetben lehetne gyakorolni sokféle pályaelemen, ahol akár gyors görkorizni is lehetne, vagy versenyeket rendezni.

Min szeretnél változtatni?

Nagyon népszerűek ezek a sportok: gördeszka, görkorcsolya, biciklizés, roller a gyerekek, fiatalok körében és tényleg nagyon kevés pálya van.

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1563
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
N/A, 2022.11.03.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás