Vissza

Legyen zöld park a semmi helyett

Leírás

A terület már régóta elhagyatottan és gazosan áll. Pár éve a felét beépítették parkolónak. De a másik "parlagon hagyott" területre még mindig járnak kutyások, gyermekesek sétálni egyet (úgy mint régebben az egész területre) és a Greenpeace is a közelben van. Ezek miatt gondoltam arra, hogy a területet meg kéne hagyni zölden (már ami maradt) és esetleg kicsit rendbe szedni, szebbé tenni. Több tervem is van a megvalósításra, kinézetre. A terveimben főleg fák és növények ültetése, kutyafuttató, kisebb játszótér és esetleg egy kicsi szökőkút, vagy tó szerepel. Becsült összegek: -növény ültetés és rendezés(fűnyírás, gazírtás,...):200.000 forint -kutyafuttató: 400.000 forint -játszótér:700.000 forint -kisebb tó, vagy szökőkút: 500.000 forint (Nem mindegyik tervemben szerepel mindegyik dolog, illetve az árak tervtől függően változhatnak)

Min szeretnél változtatni?

Zöldebbé tenné a várost és szebbé is.

Helyszín

Budapest 1143 Zászlós utca 46-50 házakkal szembeni elhagyatott terület

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: Az ötlet helyszíne nem fővárosi vagy kerületi tulajdonú, hanem magántulajdon, ezért az a kiírásnak megfelelően a közösségi költségvetésből nem valósítható meg.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1554
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
XIV. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Becsült költség
2 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.10.30.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás