Vissza

IRODAI PEDÁLOS GENERÁTOR

Leírás

Tisztelt Cím! Naphosszat irodában ülni és fázni? Pattanjon a pedgenre, csináljon áramot és közben melegedjen föl! Az energiatakarékosságra szerkesztettünk egy pedálos áramgenerátort. Az egykerekes, pedálos generátor (pedgen) egyszerű, emberi erővel működő áramtermelő, de egyben egy alapgép, sokoldalú fölhasználással.Egy nagy farost-korongra rácsavarozott pedálból áll, amivel egy DC motort hajtunk meg. Ez ilyenkor áramot ad le. Bárki kipróbálhatja, telefonját föltöltheti. Kiválóan alkalmas kampánycélokra, a nagy korongra bármi fölírható. Célszerű egyszerre 3 db építése. Youtube: PEDAL GENERATOR ROZSA

Min szeretnél változtatni?

Naphosszat irodában ülni és fázni? Pattanjon a pedgenre, csináljon áramot és közben melegedjen föl! Az energiatakarékosságra szerkesztettünk egy pedálos áramgenerátort.

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: A közösségi költségvetés nem használható egy konkrét termék vagy szolgáltatás megvásárlására (vagyis nem alkalmas arra, hogy saját termékünket, műtárgyunkat vagy szolgáltatásunkat adjuk el a fővárosnak). A nyertes ötletek megvalósításához szükséges termékeket vagy szolgáltatásokat a Hivatal a szokásos eljárások keretében szerzi be.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1551
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Becsült költség
100 Ft
Beküldés
N/A, 2022.10.30.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás