Vissza

A Városmajori park fejlesztése

Leírás

A Városmajori parkba telepítsenek egy japán vagy sziklakertet, halastóval. A színházat és a teniszpályát helyezzék át. Újítsák fel a kutyafuttatót, legyen több virág,fa,növény. Esetleg egy planetárium.

Min szeretnél változtatni?

Kisebb lesz a szennyezettsége a parknak, nem hajtanak be többé autók. Szebb és nyugodtabb lesz a környék. A lakóknak sem panaszkodnak többé a hangzavarra amit a színház okoz.

Helyszín

Városmajori park

Hivatal visszajelzése

A közösségi költségvetés keretében az egy ötletre fordítható maximális, 120 millió forintos költségkeretből a helyszínen részleges parkrendezést tartunk megvalósíthatónak a lakosokkal való egyeztetést követően. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1548
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
XII. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
100 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.10.29.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás