Vissza

Dunasétány meghosszabbítása

Leírás

Dunapart menti sétány meghosszabbítása kerékpárúttal. XXIII., XX., IX. kerületben. Szökőkúttal (iható), stégekkel, parkokkal, füves területekkel, kosárlabda pályával (műanyag palánkkal), ismerkedési lehetőségekkel, klubbal (alkoholmentes) esetleg étkezdével, nyilvános kulturált WC-vel.

Min szeretnél változtatni?

Az északi irányban nagyon el van hanyagolva a terület Pesterzsébeten illetve Ferencváros irányába. Nem szép. Fejlesztésre szorul.

Helyszín

Dunasétány meghosszabbítása északi és déli irányba is

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: A javaslat komplex parkfelújítást tartalmaz, amely nem fér bele a közösségi költségvetés egy ötletre fordítható maximális, 120 millió Ft-os keretébe. A Gubacsi hídtól északra lévő, elhagyott parti sáv jelenleg alulhasznosított terület, csak nagyon kis területben önkormányzati tulajdon. A szomszédos barnamezős területek remélhetőleg a közeljövőben beépülnek, és a fejlesztők várhatóan kiépítenek egy rendezett parti sétányt.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1547
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
XX. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
N/A, 2022.10.29.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás