Vissza

közlekedés

Leírás

utak megjavítása, felfestési hibák javítása, rossz állapotú házak javítása, iskola digitalizációja. Ezek mind benne vannak a mindennapjainkba és elég zavaróak hogy omlanak le a házak, nincsenek normális utak, nem látni a felfestések( zebra záróvonal, buszsáv sb. ) az iskolák nincsek rendesen felszerelve.

Min szeretnél változtatni?

oktatás, rendes utak lennének és nem kéne havonta futóművet megcsinálltatni, normális kinézetű házak lennének

Helyszín

vénusz utca

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: Fenntartási, karbantartási feladatok a kiírásnak megfelelően nem finanszírozhatóak a közösségi költségvetésből. A problémáját jelezheti például a BKK hibabejelentő felületein (https://bkk.hu/visszajelzes) vagy a Járókelőn (https://jarokelo.hu). Az iskolák fenntartása nem tartozik a főváros közfeladatai közé, ezért az a közösségi költségvetésből nem valósítható meg. A házak felújítása nem lehetséges a közösségi költségvetésből, mert magántulajdont nem érinthetnek a programból finanszírozott fejlesztések.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1542
Kategória
Nyitott Budapest
Helyszín
XXI. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Becsült költség
30 Ft
Beküldés
N/A, 2022.10.28.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás