Vissza

Fedett biciklitároló

Leírás

A Gyöngyösi sétányon lévő iskola elé szeretnék egy fedett (zöldtetős vagy napelemes) biciklitárolót, ugyanis szerencsére egyre több gyerek és felnőtt jár biciklivel, viszont nincs megfelelő fedett tároló részükre. Eggyel magasabb fokozat lenne a zöldtetős, vagy napelemes megoldás.

Min szeretnél változtatni?

Egyre több gyerek és felnőtt jár biciklivel, viszont nincs megfelelő fedett tároló részükre, és ha napközben esik az eső, akkor kellemetlen a vizes biciklivel közlekedni.

Helyszín

13. kerület Gyöngyösi sétány

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1539
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
XIII. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
500 ezer Ft
Beküldés
N/A, 2022.10.28.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás