Vissza

Esély pavilonok

Leírás

Bizonyos közterületeken, aluljárókban képzelek el, olyan információs pultot, ahol alkalmi könnyű, vagy rendszeres eseti munkához lehet jutni. A vállalkozások, hivatalok a pavilonba eljuttatják eseti munkaajánlatukat (kezdés, juttatás, kontakt személy), amit érdeklődő elfogad, a megbízó visszajelez, hogy a munka elvégezve (törlés). Nagyon sok kallódó munkaerő van az utcákon akik kisebb nagyobb munkát vállalnának. Munkavállaló referencia könyvbe gyűjtheti munkavállalásait, legyen az postázás, átmeneti portaszolgálat, takarítás, vagy bár mi. Az esélypavilon 2 munkatárs, honlap , 5 napos nyitvatartás 8-12 és 16-20 óráig. Értesíteni kell a cégeket, projekt és sok PR ötlet kell még hozzá.

Min szeretnél változtatni?

Kallódó munkaerő van az utcákon, a cégeknél sokszor van pár óra munka lehetőség, amit saját munkavállalóval nem tudnak lefedni, és számíthat a "pavilonosra".

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: Jelenleg is több olyan szolgáltatás létezik, amely segít a munkalehetőséget keresőknek. Ezt a feladatot látja el a Budapest Esély Nonprofit Kft. Álláskereső Irodája, valamint a hajléktalanok számára a Budapesti Módszertani Szociális Központ.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1537
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Becsült költség
65 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.10.28.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás