Vissza

Ünnepi fények

Leírás

Kedves Karácsony úr! Én minden ünnepi időszakban, amikor segítek a lányomnak azzal, hogy vigyázok az unokákra szoktam velük sétálni menni a városban és megmutatni nekik az ünnepi köntösbe bújt utcákat, az Andrássy utat, a belvárost, a nevezetességeket. Sok sötét kort éltem már meg a saját bőrömön tapasztalva, kérem, hogy ne kelljen olyan helyzetben is a szépen megszorítani, amikor még nem muszáj ez!

Min szeretnél változtatni?

Sok családnak ad boldogságot, hogy karácsony közeledtével készülhet és érezheti az ünnep varázsát! A háború nem itt zajlik, itt épp szétosztanák ezt a pénzt, tegyék kérem jó helyre!

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: Az ötlet megvalósítása már folyamatban van, ezért közösségi költségvetés szabályai szerint az ötlet nem támogatható. A Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft. éves szerződése már tartalmazza a forrást a 2023. karácsonyi díszkivilágításra.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1536
Kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
N/A, 2022.10.28.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás