Vissza

Karácsony

Leírás

Én azt javasolnám, mint a turizmusban idegenvezetőként dolgozó Bp-i, hogy ne lőjük magunkat lábon és támogassák ebből az elosztható pénzből a karácsonyi díszkivilágítást! Egyszerűen nem hozhatják ilyen helyzetbe az ide látogató turistákat, külföldieket, nem beszélve a Budapestre felutazó vidéki magyarokról! Sokan kellene, hogy más tervek után nézzenek erre a pár hónapra így a munkatársak közül, mert sok program volt köthető a kivilágított utcákhoz!

Min szeretnél változtatni?

Nem kétlem, hogy sikerülne szorítani ennek pár forintot, legalább a konkrét ünnepek körül és így mindenki boldogabb hangulatban sétálna...

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: Az ötlet megvalósítása már folyamatban van, ezért közösségi költségvetés szabályai szerint az ötlet nem támogatható. A Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft. éves szerződése már tartalmazza a forrást a 2023. karácsonyi díszkivilágításra.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1535
Kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
N/A, 2022.10.28.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás