Vissza

Hintákat a faágakra

Leírás

Parkok, kis terek, tágas fasorok - számtalan olyan helyszín van Budapesten, ahol megfelelő fákat találhatunk, amelyek vastag ágai könnyedén elbírnak egy egyszerű, kötéllel felkötött hintát. Ahol megoldható, lehetne kettő egymás mellett, egymással szemben, vagy egy szélesebb ülőkéjű, amin két ember is elfér. A Városligetben, Margitszigeten, Hajógyári szigeten és sok más egyéb helyszínen sok alkalmas fát találhatunk. Nagyon olcsón, nagyon sok embernek szerezhetnénk így kicsit meghökkentő, kizökkentő, vidám perceket.

Min szeretnél változtatni?

Egyszerű ötlet azért, hogy Budapest egy kicsit jobb hely legyen. Vidámabb, lazább, viccesebb. Feldobhatunk vele olyan helyeket, amikkel kezdeni kellene valamit, de nincs pénzünk vagy nincs ötletünk. Építi a közösséget, összehozza az embereket.

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: A fáknak sérüléseket okozhatnak a felszerelt hinták és az intenzív használatuk. Az ágak rongálásának veszélye mellett, a törzs közelében történő taposási károkozás a növények pusztulásához is vezethet.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1518
Kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Becsült költség
500 ezer Ft
Beküldés
N/A, 2022.10.26.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás