Vissza

Számítógépes és internetes alapismeretek Időseknek és Hátrányos helyzetűeknek

Leírás

Működtessünk minél több kerületben olyan számítógépes és internetes alapismereti oktatást, ami ingyenes nyugdíjasok és hátrányos helyzetűek számára. A meglévő iskolai / könyvtári eszközök felhasználásával viszonylag kis költségből megvalósítható városi szinten.

Min szeretnél változtatni?

Egyre több dolog már szinte csak az interneten intézhető, nagy hátrányt jelent ha valaki nem tudja használni. Sok embernek veszélyt is jelent az internet átverések, csalások, vírusok formájában, az oktatás kiterjedne ezek alapszintű kivédésére is.

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1516
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
20 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.10.26.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás