Vissza

Magyarország társadalmi kisebbségeiről szóló rendezvény

Leírás

Ez az ötlet a Magyarország kisebbségében élő roma, és LMBTQ+ közösséghez kapcsolódik. A rendezvény vagy rendezvénysorozat során sor kerülne különböző láthatósági és információs előadásokra, felvilágosítást kaphatnak azok az emberek, akik ebben a közegben élnek, kérdéseket tehetnek fel. A rendezvény lehet több napos, több helyszínen is, kisebb előadások vagy rendezvények formájában.

Min szeretnél változtatni?

A terv, illetve rendezvény célja a társadalmi felelősségvállalás és elfogadás és összetartozás növelése, a társadalmi kisebbségeknél jelen lévő gátak és sztereotípiák lecsökkentése, a nyitottság és az elfogadás képviselete.

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1513
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
N/A, 2022.10.25.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás