Vissza

A 14-es villamos vágányainak gyeppel való beborítása

Leírás

A Lehel utcán közlekedő villamosok jelentős zajt és rezgést generálnak, amelyek zavarják az ott lakók nyugalmát. A gyep telepítése remek megoldást nyújthat, hogy a 13. kerület Lehel utcájában is növekedjen a zöld felület, és ezzel együtt csökkenjen a folyamatos zaj- és por.

Min szeretnél változtatni?

A műfüves pálya hatására csökkenne a zaj- és por, amellyel a Lehel utcai lakótelepen élő valamennyi lakos számára okozna csendesebb és tisztább környezetet.

Helyszín

Lehel utca

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: A villamospálya füvesítésére új vagy felújítás alatt levő szakaszok tekintetében van lehetőség, mert új alépítményt kell ehhez kiépíteni. A kategória maximális költségkeretéből nagyon rövid szakasz lenne kiépíthető, emellett fenntartása is költséges. Továbbá ahol a villamospálya a mentőautók gyorssávja is, ott nincsen erre lehetőség, mert a fű nem bírja az igénybevételt. Így az ötlet nem valósítható meg a közösségi költségvetés keretein belül.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1509
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
XIII. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
N/A, 2022.10.25.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás