Vissza

Meditációs program a Margit-szigeten

Leírás

Óránként csoportos meditáció Margit-Szigeten. Segít ellazulni. Légzésgyakorlattal segít megtisztítani a negatív energiáktól. 7 csakra feltöltés. Test energetizálás. A testünk templom Istennek. A természet és a szeretet , valamint a más emberek közösségbe való bevonása pozitív Isteni energia feltöltéssel. Minden reggel napfelkeltekor kezjük a meditációt a Nap és a természet ébredésével. Szeretném én vezetni a relaxációs folyamatot. Szügségem lesz minden reggel pár hangszóróra, mikrofora és segédekre akik bemutatják a test és lélek relaxációs folyamatait. Nyugodt ,pozitív energia ebben a rohanó őrült világban.

Min szeretnél változtatni?

Segít kitisztulni. Tisztán látni. Nyogodtan és átgondoltan hozni döntéseket. Szeretni más embereket ,mert mások mint te.

Hivatal visszajelzése

A meditációs foglalkozásokat egy, a budapestiek számára ingyenesen elérhető sportprogram részeként támogatja a szakmai főosztály, összevonva más, sporttal kapcsolatos ötletekkel. Sportszakemberek segítségével ez a program az egészséges életmód népszerűsítése mellett a városlakóknak aktív közösségi életre is alkalmat ad. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1493
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
5 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.10.23.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás