Vissza

Mol Bubi fejlesztése.

Leírás

A Mol Bubi nagyon közkedvelt, ezért lenne értelme fejleszteni. Sokan igénybevennék szerintem. Az ingázás érdekében. Reményeim szerint kevesebben járnának kocsival és a dugó is kevesebb lenne. Mindent egybevéve lenne értelme a fejlesztésnek.

Min szeretnél változtatni?

A közösségi közlekedésben érnénk el fejlődést.

Helyszín

Köki Kőbánya-alsó Kőbánya-felső Őrsvezér tere.

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: A BKK rendelkezik megalapozó tanulmányokkal a MOL Bubi fejlesztésével, szolgáltatási területének növelésével kapcsolatban. A lehetséges bővítések tervezése ezek alapján folyamatosan zajlik, a jelenleg érvényes üzemeltetési szerződés 2025-ig szabja meg ennek kereteit, attól eltérni nem tudnak. Fontos kiemelni, hogy a közbringa-szolgáltatás akkor tud hatékonyan működni, ha az új területek közvetlenül kapcsolódnak a meglévő szolgáltatási területekhez, emiatt a külsőbb kerületek területeinek bevonására csak fokozatosan, a bővítés egy későbbi szakaszában lesz majd lehetőség.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1484
Kategória
Nyitott Budapest
Helyszín
X. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Becsült költség
10 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.10.22.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás