Vissza

Foghíjkert

Leírás

A város elburjánzott használaton kívüli foghíjtelkein ideiglenes parkok, kertek kialakítása. A foghíjtelkeket kisköltségvetési kert/parkrendezéssel (pl gerillakertészeti eszközök, mobil bútorok stb.) a közösség számára látogatható, használható terekké alakítani hogy a használaton kívüli vagy ingatlanfejlesztésre váró területek új ideiglenes funkciót kapjanak.

Min szeretnél változtatni?

A városi szöveten sebként megjelenő foghíjtelkek lokációi legtöbbször ideálissá tennék őket parkok kialakítására. A projekt segíthetné az emberek zöld területhez jutását, a területek állagmegőrzését és így az esetleges későbbi ingatlanfejlesztést.

Hivatal visszajelzése

Ötleted közösségi kertekre vonatkozó javaslatokkal összevonva kerül szavazólapra, mivel csak megfelelő közösségi elköteleződés mellett valósítható meg, ez pedig ebben a fázisban nem vizsgálható. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1476
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
40 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.10.21.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás