Vissza

Könnyebb eljutás éjszakai tömegközlekedéssel

Leírás

Jelenleg a XVI.kerület nem főutakhoz közel eső rákosszentmihályi része, illetve a Szent Korona utcai lakótelep csak Újpest- Központtól közelíthető meg éjszakai tömegközlekedéssel. A 907-es busz nem megy át a Fogarasi úti felüljárón, ami miatt sokaknak több kilométert kell sétálniuk, ha a Belváros felől érkeznek éjszaka. A taxiköltségek egyre magasabbak, és nagy igény van a Szent Korona utcai lakótelepen egy jobb kiszolgálású éjszakai járatra. Szeretném kérni, hogy a 907-es éjszakai busz, vagy valamelyik betétjárata legalább óránként egyszer közlekedjen a Pálya utca vagy a Szent Korona utcai lakótelep megállók felé.

Min szeretnél változtatni?

Könnyebb eljutás Rákosszentmihályra, a Szent Korona utcai lakótelepre éjszakánként. A XVI.kerület jobb éjszakai megközelítése.

Helyszín

Szent Korona utcai lakótelep

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: Az ötlet forgalomszabályozási, a tömegközlekedés menetrendjére/hálózati kialakítására vonatkozó kérdést érint, ami a kiírásnak megfelelően a közösségi költségvetésből nem valósítható meg. A problémáját jelezheti például a BKK hibabejelentő felületein (https://bkk.hu/visszajelzes) vagy a Járókelőn (https://jarokelo.hu).
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1469
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Helyszín
XVI. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
N/A, 2022.10.21.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás