Vissza

Támogatások a társasházak és lakások energiahatékonyságának fejlesztésére

Leírás

Az energiahatékonyság kérdése talán sosem volt aktuálisabb, azonban az elszálló árak miatt a lakosság legnagyobb része számára elérhetetlen a házszigetelés fejlesztése, illetve a nyílászárók cseréje. Míg a falvakban és kertvárosokban a hőszivattyú és napelem támogatásokon már támogatják a lakosság energiagazdálkodását, addig a társasházak számára ezek az opciók sokszor nem elérhetők és nem is kivitelezhetők. Ezért a városban a legkézenfekvőbb megoldás a szigetelésfejlesztés, ami egy megfelelő támogatási rendszer kialakításával (és annak hatékony promotálásával) csökkentené a lakosság fűtési és hűtési költségeit és jelentősen növelné város energiahatékonyságát.

Min szeretnél változtatni?

Társasházak gyenge energiahatékonysága.

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: Az ötlet helyszíne nem fővárosi vagy kerületi tulajdonú, hanem magántulajdon, ezért az ötlet a kiírásnak megfelelően a közösségi költségvetésből nem valósítható meg.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1467
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
N/A, 2022.10.21.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás