Vissza

Járható kerékpárút

Leírás

A Rákos-patak part több részét is felújították már. Azonban van a 2 gyönyörűen felújított rész között egy szakasz, ami még vár a szebb külsőre. A Csömöri út és a Béke utca közötti részen, ami a XIV. és XIII. kerületet köti össze, nehézkes a kerékpározás. Van 2 felüljáró, amiből a vasút felettin kifejezetten erőtpróbáló átkelni egy nem modern, nehéz biciklivel, vagy mondjuk gyerekkel.

Min szeretnél változtatni?

Szuper lenne, ha ezt a köztes részt is olyan igényesen és szépen felújítanák, sok növénnyel ellátnák és gondoznák, mint az említetteket, és könnyedén lehetne kerékpárral közlekedni a XIV. kerületből akár egyenesen a Dunáig.

Helyszín

Rákos-patak part a Csömöri út és a Béke utca között

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: Az ötlet a közösségi költségvetés egy ötletre fordítható maximális, 120 millió Ft-os költségkeretéből nem valósítható meg, mivel az illetékes főosztály véleménye szerint a fejlesztés kritikus pontja az adott útszakaszon található két felüljáró átépítése.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1460
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
N/A, 2022.10.21.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás