Vissza

Hello Aktív Budapest !

Leírás

Heti rendszerességgel ingyenesen, különböző sport foglalkozásokon vehetnek részt Budapest lakói. Olyan egyedülálló programsorozat, amely sportszakemberek segítségével az egészséges életmód,sportolás népszerűsítése mellett aktív közösségi életre is sarkallja a városlakókat. A mozgás ereje és a sport új kapcsolatokat teremt. Óriási érdeklődés várható a vizes (felnőtt vízi torna, úszás, sup oktatàson) és szárazföldi (jóga, túra, szabadtéri labda csapatjátékok,stb.) ingyenes foglalkozásokon.

Min szeretnél változtatni?

Közösség fejlesztés, egészségi állapot javulás várható a program megvalósulása során.

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1459
Kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
6 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.10.21.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás