Vissza

Budapest csapadékmegtartó rendszereinek kiépítése.

Leírás

A lehulló csapadékktömeget nem lefolyatni a szennyvízbe, hanem megtartani azt az erre kialakított városi esőkertekben, vagy nagy tározókban, amiket később utcák takarítására, vagy a FŐKERT a növények öntözésére, remdben tartására tudná használni.

Min szeretnél változtatni?

A klímaváltozás mostmár Budapesten is megmutatkozott. Nyáron hatalmas hőhullámokkal, hirtelen lezúduló csapadéktömeggel. Az utcákon utóbbi esetekben folyik a víz és nem tudja a szennyvízhálózat befogadni azt.

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1457
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
N/A, 2022.10.20.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás