Vissza

Olcsó bejgli

Leírás

A fatelepítések kapcsán a főváros telepítsen minden járdaszigetre ahol csak lehetséges(praktikusan a járdaszigetek csúcsaira, ahová rendszerint senki se lép), valamint az utak mellé dió és mandula fákat, valamint mogyoró bokrokat. Ezek a fák idők jártával védhetnék a gyalogosokat a balesetektől, továbbá árnyákolnák a járdákat és termésükkel segíthetnék a lakosságot, hogy hozzájussanak a magokban lévő nyomelemekhez és ásványi anyagokhoz. Ezek a fák általában hosszú életűek, tehát sokáig tudják kifejteni a jó hatásukat a város életére, és, mivel a termésük nem lédús, ezért nem is piszkolja be a környezetét.

Min szeretnél változtatni?

Árnyékot ad, olcsó egészséges élelmiszert biztosít.

Hivatal visszajelzése

Támogatjuk egyedi gyümölcsösök kialakítását nyitott, közösségi kertként. _x000D_ Közparkokban gyümölcsfák telepítését (csonthéjasok kivételével) balesetveszély és a rongálásnak való kitettség miatt nem javasoljuk. Az ötletet összevonva más hasonló ötletekkel ajánljuk szavazólapra. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1453
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
50 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.10.20.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás