Vissza

Átkelőt az átkelőknek

Leírás

Már több éve járnak az ELTE és a BME egyetemek polgárai úgy tanulni, dolgozni, hogy a Magyar Tudósok körútján kell átkelniük. Ez nem is lenne baj, viszont csak egy átkelőhelynek nevezhető hely van a körúton. Az autók nem mindig lassítanak, így balesetveszélyesebb az átkelés. Ezért lenne jó, ha egy-kettő zebrát felfestenének az útra vagy csak kitáblázni, hogy gyalogos forgalomra lehet számítani. Lámpa az ötletemben nem szerepel, mivel az lassítaná az áthaladást, viszont kellene egy jelzés értékű dolog (mint a Zebra, vagy a tábla) az úttestre, hogy az esetleges baleseteket megelőzzük.

Min szeretnél változtatni?

Balesetmegelőzés, biztonságosabb gyalogos forgalom.

Helyszín

1117 Magyar Tudósok Körútja

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1451
Kategória
Nyitott Budapest
Helyszín
XI. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
N/A, 2022.10.20.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás