Vissza

Zöldfalak-zöldkerítések

Leírás

A budapesti belvárosban rengeteg tűzfal és rossz állapotú kerítés található (néhány példa csak a 7. kerületből: Garay utca Elmű kerítése, Rottenbiller utcai parkoló kerítése). Ezeken a felületeken zöldfalakat lehetne létrehozni. Kerületenként fel kellene mérni ezeket a felüleleteket szakemberek segítségével, majd a közösségi finanszírozás segítségével telepíteni. A fenntartásra, gondozásra további forrásokat kell majd biztosítani.

Min szeretnél változtatni?

A zöldfalak nem foglalnának el területet a szűk utcákból, a felületükön található növényzet tisztábbá tenné a belváros fojtó, mérgező levegőjét.

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1447
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
N/A, 2022.10.20.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás