Vissza

biztonságos elérés a jelzőlámpához /baba kocsi, gyalogos, kerékpáros/

Leírás

gyalogos átkelést biztositása, akár jelzőlámpával, vagy anélkül, felfestett zebrával, lekerekitett járdaszegéllyel, jelenleg az autók között cikázva lehet átkelni. El lehet képzelni, hogy a magas járdáról hogy jutnak át a babakocsival, kerékpárral, gyalog.

Min szeretnél változtatni?

minden gyalogosnak, babakocsisnakj és kerékpárosnak biztositáaná a megfelelő átkelést a 11 út jelzőlámpájáig ahonnal Budakalász felé lehet eljutni. Nagy bevásárló és a közkedvelt Omszki parthoz, majd a kijelölt kerékpár uton Szentendre felé.

Helyszín

Hadriánusz-Madzsar József sarok gyalogos átkelő a 11 út jelzőlámpájáig

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1446
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Helyszín
III. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
N/A, 2022.10.20.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás