Vissza

Jelzőlámpás csomópont a Vidámvásár utca - Simongát utca

Leírás

A XVI. kerület két Fővárosi Önkormányzat kezelésében levő útszakaszának találkozása életveszélyes. A Vidámvásár utca és a Simongát utca kereszteződésében sem gyalogátkelő hely, sem jelzőlámpa nem található. Mivel az M0-sról itt zúdul le 3 kerület kamionforgalma így igen nagy forgalmú az útszakasz. Az buszmegállóból gyermekkel áthaladni az úttest túloldalára szinte lehetetlen feladat. Mind a Simongát utca, mind a Nagytarcsai út, mind a Vidámvásár utca az elmúlt években felújításra került. A jelzőlámpás csomóponthoz szükséges védőcsövek is elhelyezésre kerültek, csak a lámpa hiányzik.

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettük, a részvételi költségvetési tanács a benyújtott ötletét nem javasolta szavazólapra tenni. Köszönjük a megértését! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
144
Kategória
Egész Budapest
Helyszín
XVI. kerület
Időszak
2020/2021
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
50 millió Ft
Beküldés
N/A, 2021.04.14.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás