Vissza

Biciklizést nehezítő aszfalt repedések kijavítása a Margit körút kisebb szakaszán.

Leírás

A Margit körúton a Széll Kálmán tér irányából a Margit híd felé haladva a Henger utca és a Margit híd budai hídfő között több óriási repedés is van az aszfalton, ami nagyon megnehezíti itt a biciklizést. Ezeknek a feltöltésére, kijavítására lenne szükség, hogy az ott áthaladó biciklis (és autós) közlekedés biztonságosabb legyen. Hasonló a helyzet egyébként a Margit híd pesti hídfőjénél is a Szent István körút első szakaszán a Nyugati pályaudvar felé haladva, de ezeken a repedések egyenlőre még kevésbé vannak súlyos állapotban mint a budai oldalon lévők.e

Min szeretnél változtatni?

A Margit körútnak ezt a szakaszát sok bicikis használja, akiknek a repedések miatt az út szélétől van, hogy 1 méterrel beljebb kell menniük az egyébként is szűkös és forgalmas szakaszon.

Helyszín

Margit körút Henger utca és Margit híd budai hídfő közti szakasza

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: Fenntartási, karbantartási feladatok a kiírásnak megfelelően nem finanszírozhatóak a közösségi költségvetésből. A problémáját jelezheti például a BKK hibabejelentő felületein (https://bkk.hu/visszajelzes) vagy a Járókelőn (https://jarokelo.hu).
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1416
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
II. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
N/A, 2022.10.20.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás