Vissza

Az Ige nincs bilincsbe verve...

Leírás

Szeretném, ha a budapesti városliget egy jól látható szegmensén, létrehoznának egy olyan pontot, ahol (már működő, más világvárosokban is létrehozott) szabadon mindenki elmondhatja véleményét, prédikálhat, beszédet tarthat, Igét hirdethet. A nap bármely szakában, függetlenül attól, hogy van e hallgatóság, vagy nincsen. Egy szép térkővel kialakított pódium, ahova bárki fölléphet, és kinyilváníthatja a véleményét.

Min szeretnél változtatni?

Szükség van rá, a szabad vélemény nyilvánítás miatt. Sok embernek adna lehetőséget elmondani a véleményét, arról, amiről ő akarja. Más országokban, már működő dologról van szó, ahonnan sok minden kiindult, ami pozitív változásokat hozott az életben.

Helyszín

Budapesti Városliget

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

A Városliget állami projektben kezelt terület, ezért az ötlelet – a kiírásnak megfelelően – más helyszínen javasoljuk megvalósításra. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1411
Kategória
Nyitott Budapest
Helyszín
XIV. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
5 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.10.19.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás